2826 Old Lee Highway, Ste 250 Fairfax, VA 22031
Call Today (703) 854-1298 | Se Habla Español

Men den brune gule farven du ser i mange gamle enheter er ikke

DIY Retrobright Whitening Solution

canada goose norge nettbutikk ekte Om: Inspektor Gadjet er et prosjekt for min mest eksperimentelle musikk, Live forestillinger, audiovisuelle installasjoner, DIY maskinvare og andre godbiter. Ideen bak Canada er at prosjektet skal gjøre tilgjengelig informasjonen,. Det er ikke noen form for veiledning eller opplæring. Hydrogenperoksid kan være farlig hvis det behandles feil. Unngå å berøre øynene dine, drikk det, hva er det for deg? Dyr og barn bærer vernebriller og gamle klær Og det viktigste er Dont klandre meg hvis du ødelegger din kabinett eller favoritt T-skjorte xD canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke En introduksjon til Yellowness: canada goose jakke

canada goose jakke oslo Når det kommer Canada Goose utløp Edmonton til datamaskiner og video Toronto konsoller, vil du virkelig beholde den originale saken, den gamle skolen saken er en av grunnene til hvorfor er så kult og nostalgisk. Men den brune gule farven du ser i mange gamle enheter er ikke nostalgisk, er i utgangspunktet et lag av materie som ble oksidert canada-goose-jakker med tiden og UV-eksponering. canada goose jakke oslo

canada goose outlet norge Noen gamle enheter ble belagt med et stoff for å gjøre dem brannhemmende, da de ble laget med ABS-plast. Det spiller ingen rolle hvordan det går ut, det blir alle enheter bedre etter litt rengjøring med bare såpevann og tannbørste. canada goose outlet norge

canada goose salg Kast aldri din gamle tannbørste, dette er en fantastisk liten enhet som vil hjelpe deg i mange prosjekter. Det er ekstremt effektivt når du rengjør plastikksaker ved hjelp av bare varmt vann og såpe. canada goose salg

Jeg personlig liker å sette alle plastdelene av maskinen i en butikk, og la den stå der i en time eller 2 med varmt vann og såpe, slik at smuss blir lett å skrape av. Etter noen undersøkelser på nettet fant jeg et produkt som heter Retro Bright og en veldig interessant canada goose outlet artikkel i deres nettsted som forklarer hva i utgangspunktet er laget av og hvordan de kom med den ideen. Veldig interessante ting.

canada goose billig Siden dette produktet ikke er tilgjengelig i Spania, bestemte jeg meg for å gå DIY og lage meg en versjon av det, så jeg vil forklare mine tanker og konklusjoner her. canada goose billig

canada goose norge Det viste seg å være ganske enkelt, Retrobrights grunnleggende løsning består av: canada goose norge

Hydrogenperoksid 3% OXI Clean Vi har ikke Oxi Clean i Spania, men det finnes noen alternativer som ‘Kalia Oxiaction’. I utgangspunktet det du trenger, er nok ‘Hydrogenperoksid’ til å dekke delene, og noe som tilsvarer ‘Kalia Oxi-action’.

canada goose norge forhandler Jeg sier tilsvarende årsak hvis du kjøper det normale supermarkedet merke det vil koste deg halve prisen og er akkurat den samme formelen. canada goose norge forhandler

canada goose norge nettbutikk Jeg brukte akkurat nok hydrogenperoksid til å dekke delene. Mengden OXI er veldig liten, jeg bruker en halv teskje og det trenger ikke å bli blandet, reaksjonen starter ganske rask. canada goose norge nettbutikk

canada goose i norge Jeg anbefaler ikke å velge Hair Dressers fordi det er mye lettere å skade plasten din. canada goose i norge

UV-lys er den viktigste katalysatoren for den kvemiske reaksjonen, at den en gang i Canada vil komme i kontakt med peroxide canada goose jakke og Oxiclean vaskemiddel, vil det begynne å reagere og dekomponere peroksidet i vann i utgangspunktet. Gassene er ikke giftige.

Alt begynner å lage bobler over plastoverflaten.

canada goose importør norge Jeg har tilfeldigvis en veldig fin DIY UV-eksponeringsenhet, som jeg for en stund siden gjorde for å avsløre skjerm utskrift stencils. Det er perfekt fordi det gir en svært bred eksponering for UV-lys og på en veldig konsentrert måte. Jeg prøvde å bruke SUN, men det var sommer og ekstremt varmt ute, så jeg var bekymret for smeltingen av plast og tok den nummer inni canada goose importør norge.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.