2826 Old Lee Highway, Ste 250 Fairfax, VA 22031
Call Today (703) 854-1298 | Se Habla Español

Du kan ikke gi et eneste eksempel på blind hysteri

Taiwan President stopper i U

Å støtte Taiwan er en interessant ting, skjønt. Å være for offentlig med pro taiwanesisk retorikk kan faktisk skade landet ditt ved å antagonisere Kina. Og likevel, eller ikke, er du fortsatt ekstremt sårbar for Kina økonomisk og ellers. Den rare og ofte latterlige politikken med halvforsøk Taiwan eksisterer ikke, og halvparten støtter dem må være frustrerende, men jeg bekymret meg. at den nåværende eskalerende situasjonen kommer til å presse Kina til et punkt der de føler at de må gjengjelde. Jeg tror ikke Trump forstår hvor flyktig situasjonen er. Jeg kan også fortelle deg akkurat nå, at det er en stor bekymring underliggende dette så langt som USA går. Vi er nå et rotte akkurat nå. Et stort rot. Det er en total mangel på enhet, og vi sliter med å holde våre institusjoner funksjonelle. Du har rett på det, men det er verdt prisen hvis den oppfordrer den innenlandske amerikanske industrien og diverterer penger vekk fra Kina, som klart har ambisjoner om å bli den mektigste nasjonen på Jord. Tariffer eller ikke, jeg prøver fortsatt å kjøpe USA laget først, og helst et land med demokratiske institusjoner hvis det ikke er amerikansk gjort alternativ. USA begikk horrible handlinger i denne forbindelse under den kalde krigen. og igjen, for å kontrollere oljetanken i Midtøsten etter den kalde krigen. Men forskjellen er at Canada demokratiet og grunnloven i USA gjør sin undertrykkelse av utenlandske nasjoner mindre direkte, og dermed, mindre undertrykkende generelt, for kortere mengder time.i kan ikke stole på Kina (eller Russland) som en internasjonal makt. Jeg liker heller ikke USA, men det minst dårlig av verdens Niagara faller krefter. Hvis du har det, kommer du til å ligge i samme rom som flere GOP-medlemmer av Kongressen. Gitt det vi vet om Trump-karakter, er det ikke ‘drivel’ eller blind aksept for å tro at det eksisterer. Frasen, Trump sa sannsynligvis N-ordet. Folk har kommet ut som har sagt at de var i rommet da han sa det, inkludert Penn Jillette, en mann som er kjent for å være ærlig mot en feil. Det er ikke en besettelse, det avsky. Bryr du deg om han sa det eller ikke? Noen don Disse menneskene tilhører ikke i høflig samfunn. Du kan ikke gi et eneste eksempel på blind hysteri. I stor og stor ser jeg presidentskapet som en cavalcade av virkelig forferdelige beslutninger og politikk. Min generelle oppfatning av Trump og de republikanske institusjonene handler etter hvert at de har tenkt, virkelig voldsomt misforståelse for nesten hver eneste. Jeg tror ikke det er så check my site https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge mye hysteri på denne siden som dere synes å tenke. Jeg tror det er egentlig bare en veldig veldig misfornøyelse. Reformene eksisterer hos hvem jeg er uenig, men som i utgangspunktet bor i samme verden. Mmm, og ja, folk hater ting bare fordi trumf. For ekte, for hva det er verdt, Jeg prøver å tenke på ting gjennom og jeg virkelig gjør sterkt motstand mot nesten alt trumf og den republikanske etableringen gjør. Stemmer for trumf som det mindre onde jeg er uenig med, men jeg respekterer. Dette er den samme kalkulatoren som jeg pleide å stemme for Clinton. Det er derfor det er moral. Edi: Siden dere ikke synes å forstå poenget mitt, sier jeg IKKE at vi bør diktere til kineserne hvordan de burde leve eller hvilken regjering vi burde ha. Falt å gjøre forretninger med noen, er neppe ‘pålagt vår vilje’ på noen.

canada goose jakke oslo

canada goose importør norge

canada goose norge nettbutikk

canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke

canada goose dunjakke

canada goose salg

canada goose norge

canada goose outlet norge

canada goose norge forhandler

canada goose i norge

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.