2826 Old Lee Highway, Ste 250 Fairfax, VA 22031
Call Today (703) 854-1298 | Se Habla Español

Men det er et annet stykke til dette som ikke har blitt

Det ser ut canada-goose-jakker til at domstolene er i ferd med å bli tøffere på svarte mennesker

WASHINGTON Det er mange bevis på raseforstyrrelser i straffesystemet. Men det er et annet stykke til dette som ikke har blitt detaljert nå: Dommere nominert av republikanske presidenter gir svarte tiltalte tøffere setninger.

canada goose salg ‘Disse forskjellene kan ikke forklares av andre dommeregenskaper og vokse vesentlig større når dommere får mer skjønn,’ konkluderer studien, som ble rapportert forrige uke av The New York Times. canada goose salg

canada goose outlet Det er for tidlig å fortelle hvilken effekt, hvis noen, president Donald Trumps dommere har raseforskjeller i fengsel. Men gitt at noen av hans juridiske nominere har rekord for å være rasistiske, og andre har ekstreme synspunkter på kriminalitet, sier sivile rettighetsforesatte at studienes funn bare legger til bekymring for at svarte mennesker vunnet ikke bli behandlet ganske godt av Trumps dommere. canada goose outlet

‘Trumps dommere nominerte spesielt demonstrerer hva vi ser som en fantastisk fjendtlighet mot likeverdigheter,’ sa Todd Canada, direktør for politikken på NAACP Canada Legal Defense and Educational Fund District Court for østlige distriktet i North Carolina. Han utarbeidet North Carolina s voter undertrykkelse lov, forsvarte rasistisk diskriminerende gerrymandering og mayo har kanskje løyet til senatet om hans rolle i Calgary disenfranchising svart velgere da han jobbet for sen sen.

canada goose victoria parka Wendy Vitter og Andrew Oldham, to andre avventer judisk nominere, nektet å si under deres bekreftelseshøringer om de støttet utfallet av Brown v. Board of Education, landemerket 1954, som slo ned skoleavdelingen. canada goose victoria parka

canada goose jakker herre ‘Jeg fant det veldig avslørende og skummelt i lys av hennes rekord,’ Kristine Lucius, konserndirektør for politikk på Leadership Conference on Civil and Human Rights, sa om Vitters reaksjon på problemet. District Court of the Eastern District of Louisiana har også kritisert for å kjøpe et hus i 2004 med en gjerning om at huset kun kunne selges til folk i den hvite rase. Hun og hennes ektemann, tidligere senderen David Vitter R La.), Sa at de ikke var klar over den rasestriktive pakten. canada goose outlet canada goose jakker herre

canada goose norge ‘Brown v. Board of Education er bare en av de tingene som folk ikke hekker på,’ sa Lucius. ‘Jeg må lese det i sammenheng med hennes rekord: Hun er en ekstrem ideolog.’ canada goose norge

canada goose En av Trumps dommere kunne ikke si om det ikke finnes raseforskjell i det strafferettslige systemet. Court of Appeal for den 7. Circuit, stunned Democrats under sin bekreftelse høring ved å bruke Canada til å svare på det spørsmålet. Han hadde allerede vært fylkesprøve dommer i ni år. canada goose

canada goose victoria ‘Du’ er en dommer i USA, og du har ikke sett på spørsmål om kappløp og straffesystem? ‘Spurte en utrolig sen.’ Jeg finner dette forbausende. ‘ canada goose victoria

canada goose jakker dame Elektriske støt for fanger?! canada goose jakker dame

canada goose jakke dame Noen av Trumps andre bekreftede dommere har tatt sterke stillinger i straffesaker. Court of Appeals for 5th Circuit, forsvarte obligatoriske livssyn for mindreårige uten mulighet for parole. Court of Appeal for 11th Circuit, har hevdet at utførelsen av mindreårige ikke bryter konstitusjonen. canada goose jakke dame

canada goose jakke herre ‘Trump-administrasjonen er faktisk navngi dommere, med det eksplisitte formålet med å være tøffere på kriminelle tiltalte som kommer til domstolene, sier Nan Aron, president for Alliance for Justice, en venstreforankret advokatforening. canada goose jakke herre

canada goose herre En viktig faktor i alt dette, hevdet hun, er at Trump ikke har valgt noen kriminelle forsvarsadvokater eller offentlige forsvarere til å dømme folk som har en rikere forståelse av strafferettssystemet. I stedet går Trump i store lengder for å nominere folk av ideologiske årsaker eller på grunn av deres bånd til konservative grupper som Federalist Society, sa hun. canada goose herre

canada goose trillium ‘Det er neppe overraskende at de i fremtiden vil herske overfor enkeltpersoner som er i straffesystemet eller på borgerrettighetsplanken,’ sa Aron. canada goose trillium

Trump har nominert dommere i et breakneck-tempo, og senatrepublikanerne har brutt plater i deres løp for å bekrefte dem. Til dags dato har Trump bekreftet21 banedomstol dommere mer enn noen annen president, noensinne, på dette punktet i deres presidentskap samt 18 distriktsdommer og en høyesterettsdom.

canada goose jakke Harvard-studien anslått at en republikansk president har potensial over fire år til å endre partisansammensetningen av distriktsdomstoler med mer enn 15 prosentpoeng, noe som potensielt øker rasedistribusjonene i straffedømmelse med 7,5 prosent. canada goose jakke

Men Carl Tobias, professor i University of Richmond i Richmond og en ekspert på canadian goose outlet nominasjoner, sier det er vanskelig å måle hvor mye Trumps dommere vil forverre rasessykdommen i rettssystemet.

Allikevel, Tobias sa han forstår hvorfor Trumps dommere kan fortsette å utvide forskjellene ‘minst like bekymrende’ som de eksisterende den nye studien fant. Et område med stor oppmerksomhet, sa han, er hvordan presidentens dommere regjerer i saker som involverer LGBTQ Goose Outlet Canada, siden nesten en tredjedel av Trumps pickshave-poster om å være anti LGBTQ.

canada goose dame ‘Det vil være viktig å overvåke Trump dommere’ for å avgjøre om LGBT-problemer vil oppdage om det vil være forskjeller i dette området som ligner de som involverer rase og kjønn. ‘Også billedet er Justice Ruth Bader Ginsburg (foran Rett, LR), Justis Clarence Thomas, Justis Stephen Breyer, Justis Elena Kagan (bakre rad, LR), Justis Samuel Alito og Justice Sonia Sotomayor canada goose dame.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.