2826 Old Lee Highway, Ste 250 Fairfax, VA 22031
Call Today (703) 854-1298 | Se Habla Español

april (Reuters) Iran klamret et tak på 10 000 euro ($ 12 400)

Iran klemmer tak på dollarbeholdninger for å støtte rialet

LONDON / DUBAI, 10. april (Reuters) Iran klamret et tak på 10 000 euro ($ 12 400) på mengden utenlandsk valuta som borgere kan holde utenfor banker og sendte politiet til patruljeutveksling butikker på canada goose outlet i nærheten av meg første dag i sin tur til stampe ut et svart svart marked og støtte støpselet. President Donald Trump utfører sin trussel om å avslutte en atomhandel med Teheran. dollar, og advart om at de fanget handelen Canada dollar på andre priser ville møte anholdelse.

canada goose jakke Fra tirsdag morgen, hundrevis av mennesker i kø på utveksling butikker i Toronto Tehran for å kjøpe hard valuta, et vitne fortalte Reuters, men mange butikker postet tegn som sa at de ikke lenger handlet dollaren. canada goose jakke

canada goose outlet norge Politiet grep inn på flere valutaveksling butikker i hovedstaden, rapporterte det offisielle ISNA nyhetsbyrået. canada goose outlet norge

Canada Goose rabatt uk nye tiltak vil plage iranere som studerer, reiser eller gjør forretninger i utlandet, og de som holder sparing i Canada, men er mer sannsynlig å trekke sinne hvis de ikke klarer å støtte valutaen.

Canada Goose Outlet Paypal regjeringen er allerede under brann for administrasjon av økonomien. Minst 25 personer ble drept.

Adressering til parlamentet på tirsdag ble sentralbanksdirektør Valiollah Seif avbrutt av sint lovgivers som omringet ham og forsøkte å presse ham av mikrofonen og ropte han skulle trekke seg for å ikke stoppe høsten Canada Goose outlet nær meg rialet. Valutaen slo en rekord lav på 60.000 på frimarkedet denne uken.

canada goose billig tok du denne beslutningen tidligere, og hvorfor kunngjør du dette når landet allerede er i kaos? Statsminister Ali Larijani sa om valutakursforening. canada goose billig

canada goose dunjakke Seif skyldte USA og andre nasjoner. Nylig volatilitet i valutamarkedet er et tomt av fiender, og vi burde ikke bekymre oss for det, han ble sitert av statlige medier canada goose outlet som å fortelle parlamentet. land som Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater er delvis skylden for det. canada goose dunjakke

canada goose importør norge Ingen valg Mehrdad Emadi, en iransk økonom som leder energieffektivitetsanalyse ved London Betamatrix-konsulenttjenester, sier at tjenestemenn kan ha følt at de ikke hadde noe valg da rial free market stupe presset prisene på mange importene kraftig opp. canada goose importør norge

Lang sikt i rialet utviklet seg til en landsomfattende dollar som kjøpte panikk etter at lokale medier hadde sitert tjenestemenn i de siste dagene, og sa at Iran hadde hatt kapitalutganger på $ 30 milliarder de siste fire månedene, sa han.

Når First President Eshaq Jahangiri kunngjorde Canada Goose Stocks uk den nye offisielle prisen for rialet sent på mandag, sa han ikke hvordan og under hvilke forhold det kan endres i fremtiden.

canada goose norge forhandler avhenger av hvor mye av landet valutareserver de er villige til å ofre, sa Emadi. reserver er i svært begrenset forsyning, så jeg tror depleting dem ville være kortsynt og et høyrisiko alternativ. canada goose norge forhandler

canada goose norge nettbutikk ekte Teheran prøvde to ganger de siste par tiårene for å forene valutakurssystemet. Begge forsøkene mislyktes raskt. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge Irans offisielle utenlandske reserver ble estimert av Det internasjonale pengefondet på over 130 milliarder dollar tidlig i fjor, men mange offisielle tall er tvilsomme, og Emadi sa samtaler med private bankfolk foreslo at mengden lett tilgjengelige reserver kunne være 35 milliarder dollar til 55 milliarder dollar. canada goose norge

canada goose i norge Emad Mostaque, co sjefsinvesteringsoffiser ved Stenbukensfondslederne i Storbritannia, sa: er det en ukjent å se dramatiske trekk. canada goose i norge

canada goose norge nettbutikk Mange iranske banker er under press på grunn av år med dårlig ledelse og økonomiske vanskeligheter forårsaket av internasjonale sanksjoner. canada goose norge nettbutikk

burde ha nok ildkraft for den nye canada goose outlet i uk unified sats som den svarte markedsprisen, men dette kan bli sperret av eksterne faktorer, sa Mostaque.

canada goose jakke oslo Jahangiri ble sitert på tirsdagens tirsdag at landets valutareserver var god form og at regjeringen ikke ville tillate det https://www.canada-goose-jakker.com nye Canada-politiet å presse prisene opp, spesielt på mat og medisin. (Redigering av Raissa Kasolowsky, Larry King) canada goose jakke oslo.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.