2826 Old Lee Highway, Ste 250 Fairfax, VA 22031
Call Today (703) 854-1298 | Se Habla Español

CNBC meldde aanvankelijk dat de correctie zou zijn op moncler

ISM corrigeert fabrieksgegevens in mei na uren van verwarring

(Voeg commentaar toe vanuit ISM-verklaring)

Door Rodrigo Campos

2 juni (Reuters) Het moncler outlet Institute 2018 moncler for Supply Management heeft zijn belangrijkste index voor de bedrijvigheid van de industrie gecorrigeerd voor mei tot moncler jas heren sale 55,4, bijna in lijn met de verwachtingen, nadat economen maandag opmerkten dat de oorspronkelijke vrijgave van 53,2 niet klopte.

Het rapport suggereerde in eerste moncler heren instantie een verzwakking moncler dames van het groeitempo van de fabriekssector, moncler sale maar economen, waaronder Stone moncler nederland McCarthy Research Associates, moncler uitverkoop zeiden moncler jassen dames sale dat moncler jassen heren seizoensaanpassingen onjuist zijn toegepast op moncler jassen dames de cijfers.

Het kostte ISM bijna moncler outlet sale drie uur om een ​​officiële verklaring moncler jas dames sale af te geven waarin moncler jassen de gegevens werden herzien. CNBC meldde aanvankelijk dat de correctie zou zijn op moncler jassen outlet een aflezing van 56. moncler jas outlet EDT (1400 GMT) release.

Kenneth Kim, moncler jas dames econoom bij moncler jas sale Stone moncler jassen dames McCarthy in Princeton, moncler jassen heren sale New Jersey, moncler jas heren zei dat hij de nummers van de ISM-website heeft gehaald, maar heeft geconstateerd dat zijn resultaat overeenkomt met hun (door ISM gerapporteerde cijfers.

Vervolgens heeft hij de berekeningen uitgevoerd met behulp van de seizoenscorrectiefactor die is toegepast op het rapport van april, niet op mei en de cijfers waren dezelfde als de gerapporteerde.

was een bevestiging van waar de fout plaatsvond, zei Kim. Hij zei dat hij eerder op de dag contact had met ISM om te wijzen op zijn bevindingen, maar ontving geen antwoord.

ISM zei later in een verklaring dat de fout was veroorzaakt doordat de software de seizoensaanpassingsfactor van de vorige maand onjuist gebruikte. dollar winst.

De aandelenmarkt reageerde positief en herstelde zich van bescheiden verliezen. De S 500 was de laatste tijd fractioneel op.

zijn nog steeds op zoek naar tekenen dat de economie aan het herstellen is, en het eerste ISM-nummer liet mensen de kracht van de economie in twijfel trekken, zegt John Carey, portefeuillemanager bij Pioneer Investment Management in Boston, die ongeveer $ 220 miljard aan beheerd vermogen heeft.

herziening geeft ons meer reden om zelfvertrouwen te hebben en het is niet verrassend om monclersale voorraden een beetje te herstellen, omdat we nu zo gevoelig zijn voor gegevens.

Subindexen in het rapport over nieuwe orders en werkgelegenheid waren ook hoger dan aanvankelijk gerapporteerd. (Rapportage door Rodrigo Campos en Ryan Vlastelica; Redactie door Chizu Nomiyama en Meredith Mazzilli).

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.